Welkom, leuk dat je er bent!

Ik stel mezelf graag even voor

Ik ben Lisa Zilver (echt waar, geen artiestennaam). Ik woon midden in het centrum van Haarlem met een dikke, zwarte kat die niet van knuffelen houdt en afgelopen jaar werd ik 30 in de lockdown.

Tien jaar geleden ben ik tijdens mijn studie journalistiek de bruidsfotografie ingerold en ben daar toen zo verliefd op geworden dat ik dat nog steeds doe. Bruiloftfotograaf zijn is voor mij een combinatie van alles wat ik wil: mensen blij maken, creatief bezig zijn en grotendeels zelf bepalen wanneer ik werk.

Ik kan het iedereen aanraden.

Door de jaren heen zijn er naast het fotograferen van bruiloften ook loveshoots bij gekomen van mensen die niet gingen trouwen en sinds ik tante ben fotografeer ik heel graag gezinnen met kleine kinderen. Kortom: ik fotografeer mensen en liefde!

Jouw nieuwe favoriete derde wiel

ik hou van

koffie verkeerd, knuffelen, comfortabele kleding, RuPaul's Drag Race, muziek die ik mee kan zingen, mensen aan het lachen maken, vogelgeluiden en lange zinnen

Op je bruiloft

Ik ben heel gevoelig (dat heb ik van mijn moeder) en kan daardoor heel goed meeleven met andere mensen en ze snel op hun gemak stellen. Daarnaast ben ik MEGA praktisch (net als mijn vader), waardoor ik in stressvolle situaties goed mijn hoofd koel kan houden. Een geboren bruidsfotograaf dus.

Tijdens jullie bruiloft ben ik niet bang om dichtbij te komen en wandel rustig overal doorheen, maar krijg gelukkig altijd van mensen te horen dat ze daar helemaal niks van merken. Zo kan ik elke bruiloft precies fotograferen zoals hij voelt.

MEER BRUILOFT

Extraverte introvert

Ik hou van mensen om me heen, maar moet na een hele dag gezelligheid ook altijd echt weer even opladen.

Ik doe dan ook maar een beperkt aantal bruiloften per jaar, zodat ik elke keer weer fris en fruitig aanwezig kan zijn.

1

Ik heb een grote familie met heel veel zussen, waar ik zo close mee ben, dat ik me soms afvraag of ik niet per ongeluk in een sekte zit. En ik overdrijf graag voor komisch effect.

Ik hou van kleur. Mijn huis ziet er van binnen uit als een soort Villa Kakelbont.

Als ik geen fotograaf was geweest, zou ik marinebioloog zijn.

Ik ben er pas op latere leeftijd achter gekomen dat ik een nerd ben. Ik heb dus nog een hele wereld aan fantasy boeken/films/series voor me liggen. Heb je tips? Ik hoor het graag!

2

3

4

P.S.

Dit ligt voor mij zó ongelofelijk voor de hand en ik vind dat het voor iedereen vanzelfsprekend hoort te zijn. Maar het kan maar niet duidelijk genoeg zijn: iedereen mag bij mij op de foto. Ongeacht hoe je eruit ziet, waar je vandaan komt, van wie je houdt en hoe je dat laat zien.

Zullen we kennismaken?

Meer info over

MAIL MIJ

TYPE & KLIK OP ENTER