Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd, ik vind het nu al leuk

Wat tof dat je hier op mijn website terecht bent gekomen! Ben je op zoek naar een betrokken en gezellige fotograaf, een fijne en rustige aanwezigheid op jullie mooie dag? Ik ben Lisa en ik ben dat.

Op deze pagina vind je meer info over wat je van mij kunt verwachten als fotograaf op jullie bruiloft. Blader rustig even verder en wie weet spreek ik jullie binnenkort!

Bruiloft Galerij

De foto’s die je bij mij op Instagram ziet zijn momentopnames en stuk voor stuk hartstikke enig. Maar wat een bruiloft echt een bruiloft maakt, zijn alle momenten tussendoor. Je vader die volschiet wanneer hij je voor het eerst in jurk ziet, je oma die zit te gieren van het lachen, al je liefste vrienden bij elkaar op de dansvloer.

Ik wil jullie graag een beetje leren voordat jullie gaan trouwen en ben ook écht aanwezig op de bruiloft. Ik lach mee, huil mee, dans mee en leg alles precies vast zoals het voelt, zodat je (als jullie straks samen oud zijn) de dag weer precies zo kunt herbeleven als hij echt was.

Ben je benieuwd naar hoe een volledige bruiloftgalerij eruit ziet? Laat me dat hieronder weten in het contactformulier!

Bij het kennismaken weet je misschien nog niet precies de hele planning. Dat is niet erg. Pas in het detailgesprek bespreken we exacte tijden.

Lieve woorden

Lieve Lisa, het is alweer een paar maanden geleden en het is in deze (corona)tijd bijna niet voor te stellen dat wij in september van dit jaar de mooiste dag van ons leven hebben beleefd, mede dankzij jou. We willen je bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt, maar ook voor je fijne aanwezigheid. Wij zijn ontzettend onder de indruk van jouw vriendelijkheid, toegankelijkheid en professionaliteit. De kwaliteit van jouw werk zorgt ervoor dat wij deze dag nog vele malen zullen herbeleven, want wat zijn de foto’s mooi geworden!

Aan een ieder die opzoek is naar een fotograaf, look no further! Lisa is een absolute aanrader.

A+E

Lisa did an incredible job in capturing our wedding! We are so happy with the beautiful pictures. Lisa made us feel at ease during the day and fitted right in. She took the time to speak with us in advance of the wedding to understand our preferences and delivered the pictures very quickly. We have had so many compliments from all our guests about how lovely the pictures are. We would highly recommend Lisa and hope to have another opportunity to work with her!


Elske + Bertie

Tarief

Inclusief

+ Minimaal 300 foto's bewerkt in kleur én zwart/wit

+ Online galerij die je kunt delen met familie en vrienden

+ Mini verrassingsalbum van 15x15cm

+ Fotoshoot van jullie tweeën vooraf

Upgrades

Extra uren €165 p/u

Luxe album vanaf €495

Kleiner trouwen of een bruiloft in het buitenland? Ik ben er graag bij! Vraag gerust naar de aangepaste tarieven.

Bovenstaand tarief is inclusief BTW en reiskosten tot 30km buiten Haarlem. Daarna is het 0,39 cent per kilometer

Mail mij!

Laten we kijken of wij een match zijn. Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Mail mij!

Laten we kijken of wij een match zijn. Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Blijf op de hoogte

Volg mij op Instagram

TYPE & KLIK OP ENTER