Gezinsfotografie

Kleine kinderen op de foto zetten vind ik één van de leukste en meest waardevolle dingen die ik doe. Tegen de tijd dat ik ze weer zie (vaak een jaar later) zijn ze al zó veel veranderd, dat ik het zelf al heel leuk vind om de foto's van de vorige shoot nog eens te bekijken.

Jullie kunnen bij mij op de foto met het hele gezin, met alleen mamma, alleen pappa of met opa en oma. Lekker rondrennen of juist alleen maar knuffelen... niks moet, alles mag!

Galerij Gezin

Mijn werkwijze wanneer ik kinderen op de foto zet is het best te omschrijven als gestructureerde chaos. Geen kind is hetzelfde en daarom is automatisch ook geen shoot hetzelfde. Ik ga het liefst zo veel mogelijk mee in de energie van de kids, waardoor ze er - óók op de geposeerde foto's - zoveel mogelijk op staan zoals ze echt zijn.

Ik fotografeer kinderen graag in de duinen in Overveen (bij zwemvijver 't Wed) omdat ze daar lekker kunnen rondrennen en kunnen spelen met het zand of in het ondiepe water. Vind je het zelf leuker of fijner om de shoot thuis te doen, of in een andere omgeving die bij jullie past, dan mag dat natuurlijk ook!

Een veelgestelde vraag die ik expres niet van tevoren beantwoord. Dat laat ik namelijk graag afhangen van je kind(eren). Hebben ze er zin in, dan kunnen we zo klaar zijn. Moeten ze eerst nog een kwartiertje wat energie eruit rennen, dan duurt het wellicht wat langer. Zijn ze me na 20 minuten wel weer zat, ook prima!

Laten we in het kader van planning zeggen dat het hele evenement ongeveer een uur duurt, maar hou er rekening mee dat kinderen over het algemeen vaak weinig boodschap hebben aan planning. En dat is oké!

Je kunt bij mij terecht voor:

Fotoshoot op locatie

Bij zwemvijver 't Wed of ergens anders

Fotoshoot thuis

Lekker knus in jullie eigen omgeving

Foto's met je zwangere buik

Met of zonder partner, broertjes of zusjes

Foto's met je kleine baby

Vind ik zelf vooral leuk na een paar weken

Let op: ik doe géén newborn fotografie. Dus geen ingepakte baby's in mandjes en onnatuurlijke poses. Ook helemaal leuk, maar niet mijn ding!

Ik heb Lisa gevraagd voor een fotoshoot om drie generaties vast te leggen. Een shoot met mijn moeder en mijn dochter. Mijn dochter is twee jaar en mijn moeder en ik zijn allebei a-relax voor de camera. Kinderen fotograferen is niet makkelijk, maar Lisa deed dit fantastisch. Ze heeft mijn dochter op haar gemak gesteld en ging mee in haar energie en vooral haar bui. De foto's zijn echt prachtig geworden. Lekker natural, gewoon thuis. In elke foto voel je de liefde en het plezier. Dankjewel Lisa.

Shenin

Lieve woorden

Wat een kadootje! Wij houden helemaal niet van op de foto gaan maar het voelde zo relaxed en warm dat we eigenlijk superblij en spontaan erop staan. De ambiance van de stad was echt heel erg leuk en de herfstkleuren in combinatie met de vrolijke kinderen was te gek. Hier gaat oma heel erg blij van worden als ze deze foto's krijgt voor haar verjaardag! Dankjewel Lisa, geen trauma meer om op de foto te gaan ;-)

Femke + kids

Wij willen een shoot! Wat nu?

Heel makkelijk, er zijn maar drie stappen

Optioneel

1. Boek je shoot

2. Ontvang je foto's...

3. Kies je upgrade

€189

incl. btw

Mail mij!

Wil je graag een shoot boeken of heb je nog vragen? Laat het mij dan hieronder weten in het contactformulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Mail mij!

Wil je graag een shoot boeken of heb je nog vragen? Laat het mij dan hieronder weten in het contactformulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Blijf op de hoogte

Volg mij op Instagram

TYPE & KLIK OP ENTER