Loveshoot

Info & Tarieven

Op de foto met je lievelingsmens. Waarom? Gewoon omdat het kan! Want zeg nou eerlijk, hoeveel mooie foto's hebben jullie nou eigenlijk met z'n tweeën? Laat mij voor altijd vastleggen hoe verliefd jullie op elkaar zijn en krijg nog jarenlang van iedereen die je kent complimentjes over hoe leuk jullie samen zijn op de foto.

Galerij Loveshoots

Werkwijze

De kans is groot dat je nog nooit een loveshoot hebt gedaan. Geen stress, ik doe dit wél vaker en ik hoor vaak achteraf van koppels dat het allemaal veel minder spannend is dan ze dachten van tevoren.

Ik ga voor jullie loveshoot het liefst met zonsondergang de Kennemerduinen bij Overveen in. We lopen dan naar verschillende mooie plekken, waar ik jullie een paar makkelijke opdrachten geef die ervoor zorgen dat jullie ontspannen op de foto staan.

Zo simpel is het. Echt waar.

De shoot is voor mij geslaagd als jullie samen een leuke avond hebben gehad

Veelgestelde vragen

Ik ben niet fotogeniek, wat nu?

Mag de shoot ook op een ander tijdstip dan zonsondergang?

Moeten we netjes gekleed?

Bijna iedereen die je op de foto's op deze pagina ziet, heeft tegen mij gezegd dat ze niet fotogeniek of heel ongemakkelijk zijn voor de camera. Dat is heel normaal en absoluut niet erg.

Ik ben tijdens het fotograferen jullie grootste cheerleader en zeg het ook eerlijk als iets niet helemaal werkt. Ik maak zo verschrikkelijk veel foto's van jullie dat je het op een gegeven moment niet eens meer merkt.

Daar zitten ongetwijfeld ook foto's bij waar je echt heel stom op staat. Maar... die zal je nooit zien! Uiteindelijk eindig je net als iedereen met een galerij vol mooie foto's.

Nee hoor, je moet helemaal niks. Ik vind het het belangrijkst dat je je fijn voelt in je kleding en het is dan helemaal mooi meegenomen als je er daarin uitziet als de beste versie van jezelf (de versie waar je nog jaren naar zou kunnen kijken wanneer je oma deze foto's aan de muur hangt, zeg maar).

Wat ik zelf altijd prettig vind om naar te kijken op een foto:

- Neutrale kleuren, maar niet volledig zwart of wit

- Kledingstukken waar beweging in zit, bijvoorbeeld een lange jurk

- Kleuren die bij elkaar passen, maar niet precies hetzelfde zijn

Probeer het volgende te vermijden: grote logo's, neonkleuren, streepjes

Twijfel je en wil je mijn advies? Dan mag je me altijd even bellen. En meerdere outfitopties meenemen kan natuurlijk ook!

Ja, dat mag. Alleen kan ik dan met absolute zekerheid garanderen dat je niet dat mooie gouden licht krijgt dat je op deze pagina in bijna alle foto's ziet.

Ook niet alle tijdstippen zijn geschikt wat betreft licht. Zo is midden op de dag als de zon schijnt vaak geen goed idee, omdat het licht dan veel te hard (en onflatteus) is.

Mocht je toch heel graag voor een ander tijdstip gaan, laat het me gewoon weten en dan denk ik erover mee!

Hoe lang duurt de shoot?

Dat ligt helemaal aan hoe leuk jullie het vinden om te doen. Ik richt op een uur (inclusief even een kwartiertje wennen aan dat je op de foto gaat), maar het duurt ook wel eens anderhalf uur.

Absoluut. Heb je helemaal niks met natuur, dan kunnen we natuurlijk ook de stad in. Houden jullie wel van natuur, maar dan liever ergens anders, dan doen we dat gewoon!

Wij willen een shoot! Wat nu?

Heel simpel, er zijn maar drie stappen

Optioneel

1. Boek je shoot

2. Ontvang je foto's...

3. Kies je upgrade

€239

incl. btw

Mail mij!

Wil je graag een shoot boeken of heb je nog vragen? Laat het mij dan hieronder weten in het contactformulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Mail mij!

Wil je graag een shoot boeken of heb je nog vragen? Laat het me weten via onderstaand contactformulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Blijf op de hoogte

Volg mij op Instagram

TYPE & KLIK OP ENTER